Tagliatelle met Rode Pesto en Kip uit de Oven

Tagliatelle met Rode Pesto en Kip uit de Oven
Ingrediënten: 3 kipfilets, kipkruiden, plakjes kaas, plakjes rauwe ham, tagliatelle, zout, 2 uien, 1 teentje knoflook, tijm, 2 tomaten, 3 zongedroogde tomaten, 150 ml kookroom, 1 eetlepel rode pesto,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de kipfilets over de lengte door de helft. Kruid met kipkruiden. Leg op elk stukje kipfilet plakjes kaas en omwikkel met plakjes rauwe ham. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Kook de tagliatelle beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie op middelhoog vuur 2 gesnipperde uien met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de uien zacht zijn. Voeg 2 in blokjes gesneden tomaten en 3 fijngehakte zongedroogde tomaten toe. Bak kort mee. Voeg 150 ml kookroom met 1 eetlepel rode pesto toe. Laat op laag vuur 5 minuten pruttelen.

Serveer de tagliatelle met de rode pesto saus en de kipfiletpakketjes. Eet smakelijk!


3 reacties op “Tagliatelle met Rode Pesto en Kip uit de Oven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel