Spaghetti met Champignons en Gehakt

Spaghetti met Champignons en Gehakt
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram gehakt, 200 gram champignons, 500 ml water, 1 zakje Knorr spaghetti con funghi,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe en rul dit bruin. Voeg vervolgens 200 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak mee tot de champignons zacht zijn. Voeg 500 ml water en 1 zakje Knorr spaghetti con funghi toe en laat het geheel op middelhoog vuur 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel