Café Reinisch in Zell

Café Reinisch - Zell Café Reinisch - Zell

Na een kleine wandeling door Zell, op zoek naar het weinfest, zijn we gaan lunchen bij Café Reinisch. Michel nam een tosti italia, Britt een tosti caprese en ik worstjes met aardappelsalade. Voor lunch was het te doen.

Café Reinisch
Balduinstrasse 77
56856 Zell
Tel: (0049)(0)6542-4580


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel