Café Bistro Woods in Kröv

Café Bistro Woods - Kröv Café Bistro Woods - Kröv

Café Bistro Woods - Kröv Café Bistro Woods - Kröv Café Bistro Woods - Kröv

De laatste dag op ons vakantieadres op Landal Mont Royal, om te eten zijn we lekker makkelijk naar het restaurant op het park gegaan. Michel en ik hebben als hoofdgerecht varkensfilet met uien, spek en paddenstoelen (en courgette, aubergine), Britt koos voor de gegrilde kipfiletspies met satésaus en een pittige salade. Erbij werd frites geserveerd en de salade kon je zelf samenstellen bij de saladebar. Uiteraard hebben we ook een nagerecht genomen. Michel nam de notenkraker, notenijs met slagroom, Britt koos voor een bananasplit, een banaan met vanille-ijs en slagroom en zelf koos ik voor de welbekende dame blanche, vanille-ijs met slagroom en warme chocoladesaus. Lekker gegeten!

Café Bistro Woods
Landal Mont Royal
54536 Kröv (Duitsland)
Tel (0049)(0)6541-70070


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel