Eiscafé Simonetti in Traben-Trarbach

Eiscafé Simonetti - Traben-Trarbach

Vandaag wat kleine dingetjes in Traben-Trarbach gekocht. Het was lekker zonnig en bij zonnig weer hoort een ijsje. Lekker 3 bolletjes per persoon, zelf had ik cappuchino, cookies en tiramisu. Op een bankje langs de Moesel in het zonnetje hebben we genoten van dit Italiaanse ijs.

Eiscafé Simonetti
Brückeseite Traben
Traben-Trarbach (Duitsland)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel