Spätzle met Spekjes en Kaassaus

Spätzle met Spekjes en Kaassaus
Ingrediënten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 750 ml water, 250 gram spätzle, 1 zakje Maggi Fix & Frisch käse spätzle, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek op laag vuur knapperig. Breng 750 ml water met 250 gram spätzle en 1 zakje Maggi Fix & Frisch käse spätzle toe en laat het 15 minuten zachtjes koken. Voeg de dobbelsteentjes ontbijtspek en 100 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas smelten en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel