Schnitzel met Champignonsaus

Schnitzel met Champignonsaus
Ingrediënten: 3 schnitzels, 250 gram champignons, 250 ml water, 1 zakje Maggi Fix & Frisch rahm-champignons,

Aantal personen: 3

Bak de schnitzels bruin aan beide zijden en houd ze warm in de oven. Bak in het achtergebleven braatvet 250 gram in plakjes gesneden champignons tot het zacht is. Breng ondertussen 250 ml water met 1 zakje Maggi Fix & Frisch rahm champignons al roerende aan de kook. Voeg de champignons toe aan de saus en warm even goed door. Serveer de schnitzels met de champignons. Zelf hebben we er eikenbladsla en spätzle bij gegeten. Eet smakelijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel