Schnitzel met Champignonsaus

Schnitzel met Champignonsaus
Ingrediënten: 3 schnitzels, 250 gram champignons, 250 ml water, 1 zakje Maggi Fix & Frisch rahm-champignons,

Aantal personen: 3

Bak de schnitzels bruin aan beide zijden en houd ze warm in de oven. Bak in het achtergebleven braatvet 250 gram in plakjes gesneden champignons tot het zacht is. Breng ondertussen 250 ml water met 1 zakje Maggi Fix & Frisch rahm champignons al roerende aan de kook. Voeg de champignons toe aan de saus en warm even goed door. Serveer de schnitzels met de champignons. Zelf hebben we er eikenbladsla en spätzle bij gegeten. Eet smakelijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat