Imbiss Hütte in Cochem

Imbiss Hütte - Cochem curryworst Imbiss Hütte - Cochem

Als je dan in Duitsland bent, je hebt lekkere trek en het zou een currywurst zijn die beroemd zou zijn van tv, dan neem je dat wel. Het was inderdaad een lekkere currywurst, lekker opgesmikkeld aan de oever van de Moesel.

Imbiss Hütte
Langs de Moesel
Cochem (Duitsland)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel