Boerenkool

Boerenkool
Soms kan je hartje zomer, en zelfs op een niet-regenachtige dag, zin krijgen in een ouderwetse wintermaaltijd. Het werd daarom boerenkool en ik heb me toch gesmuld! Gelukkig heeft Hak ook in de zomer boerenkool in potjes. Een recept plaats ik niet want aardappels kook je gewoon zoals normaal en boerenkool warm je een beetje op. Door elkaar stampen en eten maar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel