Babi Kecap met Rijst

Babi Kecap met Rijst

Ingrediënten: rijst, 2 schnitzels, 1 groene paprika, 1 rode paprika, 50 gram taugé, 3 bosuien, 1/2 potje Samasaya babi kecap

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 2 in reepjes gesneden schnitzel tot het bruin is. Voeg 1 groene en 1 rode in reepjes gesneden paprika toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 50 gram taugé en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak een minuut mee. Voeg vervolgens 1/2 potje Samasaya babi kecap saus toe en warm het geheel nog even door. Serveer de babi kecap met de rijst. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>