Babi Kecap met Rijst

Babi Kecap met Rijst
Ingrediënten: rijst, 2 schnitzels, 1 groene paprika, 1 rode paprika, 50 gram taugé, 3 bosuien, 1/2 potje Samasaya babi kecap

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 2 in reepjes gesneden schnitzel tot het bruin is. Voeg 1 groene en 1 rode in reepjes gesneden paprika toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 50 gram taugé en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak een minuut mee. Voeg vervolgens 1/2 potje Samasaya babi kecap saus toe en warm het geheel nog even door. Serveer de babi kecap met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel