Babi Kecap met Rijst

Babi Kecap met Rijst
Ingrediënten: rijst, 2 schnitzels, 1 groene paprika, 1 rode paprika, 50 gram taugé, 3 bosuien, 1/2 potje Samasaya babi kecap

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 2 in reepjes gesneden schnitzel tot het bruin is. Voeg 1 groene en 1 rode in reepjes gesneden paprika toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 50 gram taugé en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak een minuut mee. Voeg vervolgens 1/2 potje Samasaya babi kecap saus toe en warm het geheel nog even door. Serveer de babi kecap met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat