Spaghetti met Gerookte Kip, Sperziebonen en Prei

Spaghetti met Gerookte Kip, Sperziebonen en Prei
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 prei, tijm, oregano, 200 gram sperziebonen, 250 ml kookroom, 1 blokje kippenbouillon, 1 gerookte kipfilet, basilicum,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 in ringen gesneden prei met tijm en fijngehakte oregano tot de prei zacht is. Voeg 200 gram sperziebonen bij en roerbak een paar minuten mee. Voeg 250 ml kookroom en 1 blokje kippenbouillon toe. Laat het kippenbouillonblokje oplossen in de kookroom. Laat het geheel 5 minuten pruttelen. Voeg 1 in blokjes gesneden gerookte kipfilet en fijngehakte basilicum toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat