Spaghetti met Gerookte Kip, Sperziebonen en Prei

Spaghetti met Gerookte Kip, Sperziebonen en Prei
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 prei, tijm, oregano, 200 gram sperziebonen, 250 ml kookroom, 1 blokje kippenbouillon, 1 gerookte kipfilet, basilicum,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 in ringen gesneden prei met tijm en fijngehakte oregano tot de prei zacht is. Voeg 200 gram sperziebonen bij en roerbak een paar minuten mee. Voeg 250 ml kookroom en 1 blokje kippenbouillon toe. Laat het kippenbouillonblokje oplossen in de kookroom. Laat het geheel 5 minuten pruttelen. Voeg 1 in blokjes gesneden gerookte kipfilet en fijngehakte basilicum toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel