Kipfilet Gevuld met Kruidenboter

Kipfilet Gevuld met Kruidenboter
Ingrediënten: 75 gram roomboter, 1 teentje knoflook, basilicum, oregano, peterselie, 2 kipfilets, kipkruiden, ontbijtspek,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng 75 gram roomboter met 1 fijngehakt teentje kruiden en fijngehakte basilicum, oregano en peterselie naar smaak. Snij 2 kipfilets open en smeer het in met kruidenboter. Vouw de kipfilet dicht en bestrooi met kipkruiden. Omwikkel met plakjes ontbijtspek. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met Franse frites en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel