Tagliatelle met Champignons en Rauwe Ham

Tagliatelle met Champignons en Rauwe Ham
Ingrediënten: tagliatelle, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 100 gram rauwe ham, 250 gram champignons, balsamico azijn, basilicum,

Aantal personen: 2

Kook de tagliatelle al dente in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 100 gram in reepjes gesneden rauwe ham en 250 gram in plakjes gesneden champignons. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Breng het geheel op smaak met zout, een beetje balsamico azijn en fijngehakte basilicum. Serveer met de tagliatelle. Eet smakelijk!


1 reactie op “Tagliatelle met Champignons en Rauwe Ham

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel