Ravioli met Spinazie

Ravioli met Spinazie
Ingrediënten: 1 ui, tijm, 300 gram spinazie, basilicum, zout, ravioli met vier kazen vulling, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met tijm tot de ui zacht is. Voeg beetje bij beetje 300 gram spinazie en een klein beetje verse basilicum toe. Breng op smaak met wat zout. Kook de verse ravioli met vier kazen vulling in 4 minuten gaar in kokend water. Serveer de ravioli met de spinazie en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel