Schnitzel met Rauwe Ham, Kaas en Salie

Schnitzel met Rauwe Ham, Kaas en Salie

Ingrediënten: 2 schnitzels, zout, peper, kaas, 2 blaadjes salie, 4 plakjes rauwe ham, curry,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrooi 2 schnitzels met zout en peper. Beleg met kaas en een salieblaadje. Vouw de schnitzels dicht en omwikkel met plakjes rauwe ham. Wrijf de schnitzelpakketjes in met curry. Leg de schnitzel-pakketjes in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een salade en aardappelschijfjes. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>