Schnitzel met Rauwe Ham, Kaas en Salie

Schnitzel met Rauwe Ham, Kaas en Salie
Ingrediënten: 2 schnitzels, zout, peper, kaas, 2 blaadjes salie, 4 plakjes rauwe ham, curry,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrooi 2 schnitzels met zout en peper. Beleg met kaas en een salieblaadje. Vouw de schnitzels dicht en omwikkel met plakjes rauwe ham. Wrijf de schnitzelpakketjes in met curry. Leg de schnitzel-pakketjes in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een salade en aardappelschijfjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel