Gevulde Champignons

Gevulde Champignons
Ingrediënten: 75 gram boter, 1 eetlepel kookroom, 1 teentje knoflook, basilicum, peterselie, oregano, 250 gram champignons, geraspte kaas, witte peper, gedroogde Italiaanse kruiden,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng 75 gram zachte boter met 1 eetlepel kookroom, 1 fijngehakt teentje knoflook, fijngehakte basilicum, peterselie en oregano. Haal de steeltjes uit 250 gram champignons. Vul de champignons met de kruidenboter. Zet de gevulde champignons in een ovenschaal. Strooi er geraspte kaas, witte peper en gedroogde Italiaanse kruiden over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een frisse salade en Franse frites. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel