Krokante Paprika Kip

Krokante Paprika Kip
Ingrediënten: 3 kipfilets, 1 ei, Knorr aromat, kipkruiden, 50 gram paprikachips,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts 1 ei met Knorr Aromat en kipkruiden. Haal de kipfilets door het geklutste ei en vervolgens door 50 gram paprikachips. Leg de kipfilets in een ovenschaal en strooi er eventueel overgebleven paprikachips over. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de oven. Lekker met aardappeltjes uit de oven en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel