Pittige Noedels

Pittige Noedels
Ingrediƫnten: noodles, 2 schnitzels, gemberpoeder, ketoembar, 1 rode peper, 1 teentje knoflook, 1 prei, 3 bosuien, scheutje ketjap manis, cashewnoten,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 2 in reepjes gesneden schnitzels met gemberpoeder, ketoembar, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 fijngehakte rode peper (verwijder ook de zaadjes). Roerbak tot de schnitzelreepjes bruin zijn. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Roerbak 2 minuten. Voeg vervolgens de noodles toe. Voeg cashewnoten naar eigen inzicht toe en breng op smaak met een scheutje ketjap manis. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat