Broodje Kipfilet met Kaas en Oregano

Broodje Kipfilet met Kaas en Oregano
Ingrediƫnten: 1 ciabatta, 200 gram reepjes kipfilet, 40 gram Cheddar kaas, 40 gram jong belegen kaas, 125 ml zure room (sour cream), 2 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel verse oregano,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de ciabatta in 7 minuten af volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng 200 gram kipfiletreepjes (voorgebraden, of een restje gekookte kipfilet) met 40 gram Cheddar kaas, 40 gram jong belegen kaas, 125 ml zure room, 2 eetlepels mayonaise en 1 eetlepel fijngehakte verse oregano. Beleg de ciabatta met het kipfilet-mengsel. Leg de ciabatta’s nog even onder de gril zodat de kaas smelt. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat



Solden 2014