Broodje Kipfilet met Kaas en Oregano

Broodje Kipfilet met Kaas en Oregano
Ingrediënten: 1 ciabatta, 200 gram reepjes kipfilet, 40 gram Cheddar kaas, 40 gram jong belegen kaas, 125 ml zure room (sour cream), 2 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel verse oregano,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de ciabatta in 7 minuten af volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng 200 gram kipfiletreepjes (voorgebraden, of een restje gekookte kipfilet) met 40 gram Cheddar kaas, 40 gram jong belegen kaas, 125 ml zure room, 2 eetlepels mayonaise en 1 eetlepel fijngehakte verse oregano. Beleg de ciabatta met het kipfilet-mengsel. Leg de ciabatta’s nog even onder de gril zodat de kaas smelt. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel