Ciabatta met Kaas, Tomaat en Rauwe Ham

Ciabatta met Kaas, Tomaat en Rauwe Ham
Ingrediënten: 3 ciabattini’s, kaas, tomaat, peper, salie, rauwe ham,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de ciabattini’s door de helft. Beleg elke helft met plakjes kaas, schijfjes tomaat en een blaadje salie. Bestrooi met peper. Leg er vervolgens een plakje rauwe ham op. Leg de ciabattini-helften op het rooster in de oven. Zet de ciabattini’s ongeveer 10 minuten in de oven. Serveer met tomatenketchup. Eet smakelijk!


2 reacties op “Ciabatta met Kaas, Tomaat en Rauwe Ham

  1. mmm lekker! heb het net gemaakt op een gewone boterham.
    heb al gezien dat je veel lekkere tips op je site hebt staan. zal de komende tijd wel vaker even spieken voor iets nieuws!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat