Ciabatta met Kaas, Tomaat en Rauwe Ham

Ciabatta met Kaas, Tomaat en Rauwe Ham

Ingrediënten: 3 ciabattini’s, kaas, tomaat, peper, salie, rauwe ham,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de ciabattini’s door de helft. Beleg elke helft met plakjes kaas, schijfjes tomaat en een blaadje salie. Bestrooi met peper. Leg er vervolgens een plakje rauwe ham op. Leg de ciabattini-helften op het rooster in de oven. Zet de ciabattini’s ongeveer 10 minuten in de oven. Serveer met tomatenketchup. Eet smakelijk!


2 reacties op “Ciabatta met Kaas, Tomaat en Rauwe Ham

  1. mmm lekker! heb het net gemaakt op een gewone boterham.
    heb al gezien dat je veel lekkere tips op je site hebt staan. zal de komende tijd wel vaker even spieken voor iets nieuws!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel