Redang Boontjes met Rijst

Redang Boontjes met Rijst
Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, 1 ui, 1 groene paprika, 3/4 bakje Conimex boemboe voor redang vlees, 250 ml kokosmelk, 200 gram sperziebonen, 1 blikje tomatenpuree,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet tot het bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 gesneden paprika toe en roerbak tot de ui zacht is. Voeg 3/4 bakje Conimex boemboe voor redang vlees en 250 ml kokosmelk toe. Breng het kort aan de kook. Voeg 200 gram sperziebonen en 1 blikje tomatenpuree toe. Roer even door en laat de sperziebonen gaar worden in de saus. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel