Tortellini Salade

Tortellini Salade
Ingrediënten: tortellini met hamvulling, 75 gram rucola, 1 rode paprika, 100 gram hamblokjes, sla dressing,

Aantal personen: 3

Kook de tortellini met hamvulling beetgaar in kokend water met wat zout. Giet af en spoel het af met koud water. Meng de tortellini met 75 gram rucola, 1 in reepjes gesneden rode paprika en 100 gram hamblokjes. Meng op je bord een sla dressing naar eigen smaak toe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel