Da Gigi Ristorante Italiano in Veenendaal

Da Gigi Ristorante Italiano funghi trifolati Da Gigi Ristorante Italiano focaccia

Da Gigi Ristorante Italiano - pizza diavola Da Gigi Ristorante Italiano - gran miso di pasta Da Gigi Ristorante Italiano - pizza del mese
Vandaag een warme dag gehad in het zuiden van het land, in Beek (Limburg), daar hebben we het NK Wielrennen gekeken. In de planning stond daarna lekker uit eten. Dat hebben we gedaan bij Italiaans restaurant Da Gigi.

Als voorgerecht hadden Michel en ik de Funghi Trifolati – gebakken champignons met knoflook, peterselie en witte wijn. Britt had de Focaccia – blanke pizza met zeezout en rozemarijn. Als hoofdgerecht had Michel de Pizza Diavola – tomatensaus, kaas, ham, champignons, salami en kappertjes. Zelf had ik de Gran Miso di Pasta – combinatie van 3 soorten pasta (het was spaghetti met salami en tomatensaus, tagliatelle met gorgonzolasaus en penne met pesto. Britt had de Pizza dell Mese – pizza met mozzarella, tomaat, Parmezaanse kaas en pesto Genovese. Alle drie hebben we heerlijk gesmuld. Jammer genoeg paste er geen dessert meer bij, maar goed in Limburg hadden we langs het parcour ook al gesmuld van schepijs.

Da Gigi Ristorante Italiano
Patrimoniumlaan 36
3904 AE Veenendaal
Tel: 0318-512140


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat