Shoarma Wraps

Shaorma Wraps
Ingrediënten: 2 schnitzels, shoarmakruiden, zout, 2 uien, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 groene paprika, 6 tortilla wraps, knoflooksaus, sla, komkommer,

Aantal personen: 3

Bestrooi 2 in reepjes gesneden schnitzels met shoarmakruiden en zout. Bak de schnitzelreepjes bruin in hete olie. Voeg 2 gesnipperde uien toe en roerbak tot de uien zacht zijn. Voeg een in stukjes gesneden rode, gele en groene paprika toe. Roerbak tot de paprika’s zacht zijn. Verwarm de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking in de magnetron. Bestrijk de wraps met knoflooksaus. Leg er blaadjes sla en plakjes komkommer op. Schep de shoarma er op. Vouw de tortilla dicht. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel