Pasta met Courgette en Doperwten

Pasta met Courgette en Doperwten
Ingrediënten: pasta, zout, 250 gram ontbijtspek, 1 ui, 1 courgette, 200 gram doperwten, basilicum, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Kook korte pasta in kokend water met wat zout. Bak in een koekenpan (zonder olie of boter) 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek en 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette en 200 gram doperwten toe. Laat het geheel op laag vuur 10 minuten pruttelen. Breng op smaak met wat fijngehakte basilicum, zout en peper. Serveer met de pasta. Strooi er eventueel geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat