Pasta met Courgette en Doperwten

Pasta met Courgette en Doperwten
Ingrediënten: pasta, zout, 250 gram ontbijtspek, 1 ui, 1 courgette, 200 gram doperwten, basilicum, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Kook korte pasta in kokend water met wat zout. Bak in een koekenpan (zonder olie of boter) 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek en 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette en 200 gram doperwten toe. Laat het geheel op laag vuur 10 minuten pruttelen. Breng op smaak met wat fijngehakte basilicum, zout en peper. Serveer met de pasta. Strooi er eventueel geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel