Spaghetti met Gehaktballetjes in Paprikasaus

Spaghetti met Gehaktballetjes in Rode Paprikasaus
Ingrediënten: 300 gram gehakt, 1/2 appel, 1 teentje knoflook, zout, peper, paneermeel, spaghetti, 1 ui, tijm, 2 gegrilde paprika’s, 1 blik tomaatblokjes,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng 300 gram gehakt met 1/2 gepelde en in kleine blokjes gesneden appel, 1 fijngehakt teentje knoflook, zout, peper en paneermeel. Maak er kleine balletjes van. Leg de gehaktballetjes in een ovenschaal en zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden gegrilde paprika’s en 1 blik tomaatblokjes toe. Laat het 10 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Pureer de saus met de staafmixer. Serveer de spaghetti met gehaktballetjes en de paprikasaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel