Zomerse Hutspot

Zomerse Hutspot
Ingrediënten: aardappelpuree, 3 bosuien, 1 ui, 1 bos wortelen, 200 bouillon,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng aardappelpuree met 3 bosuien en zet dit 20 minuten in de voorverwarmde oven. Bak 1 gesnipperde ui zacht in hete olie. Voeg de in plakjes gesneden worteltjes toe met 200 ml bouillon. Laat 15 minuten zachtjes pruttelen tot de worteltjes zacht zijn. Serveer de worteltjes met de aardappelpuree. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel