Steak Tartare

Steak Tartare

Ingrediënten; 2 biefstukken, 1 eidooier, 3 kleine augurken, 1 eetlepel peterselie, 1/2 eetlepel kappertjes, 1/4 ui, 1/2 eetlepel tomatenketchup, 1/2 eetlepel Worcestershiresaus, 1 theelepel mosterd, paar druppels tabasco, zout, peper,

Aantal personen: 2

Hak 2 biefstukken van goede kwaliteit fijn met een mes (niet in de keukenmachine). Meng 1 kakelverse eidooier met 3 fijngehakte augurken, 1 eetlepel fijngehakte peterselie, 1/2 eetlepel fijngehakte kappertjes, 1/4 fijngesnipperde ui, 1/2 eetlepel tomatenketchup, 1/2 eetlepel Worcestershire saus, 1 theelepel mosterd en een paar druppels tabasco. Breng dit op smaak met zout en peper. Meng dit door de gehakte biefstuk en maak er 2 schijven van. Laat de steak tartare nog even opstijven in de koelkast. Serveer de steak tartare met een salade en aardappeltjes. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>