Goulash

Goulash
Ingrediënten: 450 gram krieltjes, zout, 75 gram salami, 2 schnitzels, peper, 1 ui, 1 paprika, 200 gram sperziebonen, 1 blik tomaatblokjes, 150 ml bouillon, paprikapoeder, peterselie,

Aantal personen: 4

Kook 5 minuten 450 gram krieltjes in water met zout. Zet even apart. Bak 75 gram in reepjes gesneden salami knapperig in hete olie. Voeg 2 in reepjes gesneden schnitzels toe en bak de schnitzelreepjes bruin. Schep uit de pan en houd even apart. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 1 in reepjes gesneden rode paprika en 200 gram sperziebonen ongeveer 5 minuten. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 150 ml bouillon toe. Breng op smaak met paprikapoeder. Laat het geheel 10 minuten pruttelen. Doe de krieltjes, salami en schnitzel terug in de pan. Voeg wat fijngehakte peterselie toe en breng eventueel op smaak met zout en peper. Laat het nog 5 minuten doorwarmen. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat