Cupcakes met Caramelpasta

Cupcakes met Caramelpasta

Ingrediënten: 200 gram suiker, 100 gram boter, 3 eieren, 200 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, Bebogeen caramelpasta, 9 parelbloemen,

Aantal cupcakes: 9

Verwarm de oven voor op 175 graden. Mix 200 gram suiker met 100 gram boter. Voeg 3 eieren toe en mix op hoge snelheid tot een schuimig bleek geheel. Voeg vervolgens 100 gram bloem en 1 zakje vanillesuiker toe en mix op lage snelheid tot een beslag. Doe in een muffinvorm 9 papieren cupcakevormpjes. Vul de cupcakevormpjes elk voor 2/3de deel met het beslag. Zet de muffinvorm ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de cupcakes afkoelen en bestrijk vervolgens met Bebogeen caramelpasta. Versier elke cupcake met een parelbloem. Smul ze!


2 reacties op “Cupcakes met Caramelpasta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel