Cupcakes met Caramelpasta

Cupcakes met Caramelpasta
Ingrediƫnten: 200 gram suiker, 100 gram boter, 3 eieren, 200 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, Bebogeen caramelpasta, 9 parelbloemen,

Aantal cupcakes: 9

Verwarm de oven voor op 175 graden. Mix 200 gram suiker met 100 gram boter. Voeg 3 eieren toe en mix op hoge snelheid tot een schuimig bleek geheel. Voeg vervolgens 100 gram bloem en 1 zakje vanillesuiker toe en mix op lage snelheid tot een beslag. Doe in een muffinvorm 9 papieren cupcakevormpjes. Vul de cupcakevormpjes elk voor 2/3de deel met het beslag. Zet de muffinvorm ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de cupcakes afkoelen en bestrijk vervolgens met Bebogeen caramelpasta. Versier elke cupcake met een parelbloem. Smul ze!


2 reacties op “Cupcakes met Caramelpasta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat