Lasagne

Lasagne
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 300 gram gehakt, 1 courgette, 100 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml bouillon, zout, lasagne bladen,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe en bak dit bruin en rul. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden courgette en 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak een minuut of 5 mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 100 ml bouillon toe en breng kort aan de kook. Pureer met een staafmixer. Breng op smaak met zout indien nodig. Doe in 2 eenpersoons-ovenschaaltjes een laagje gehakt-groente mengsel, vervolgens lasagne bladen, een laagje saus, lasagne bladen en eindig met een laagje saus. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 25 minuten in de oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel