Lasagne

Lasagne
Ingrediƫnten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 300 gram gehakt, 1 courgette, 100 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml bouillon, zout, lasagne bladen,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe en bak dit bruin en rul. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden courgette en 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak een minuut of 5 mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 100 ml bouillon toe en breng kort aan de kook. Pureer met een staafmixer. Breng op smaak met zout indien nodig. Doe in 2 eenpersoons-ovenschaaltjes een laagje gehakt-groente mengsel, vervolgens lasagne bladen, een laagje saus, lasagne bladen en eindig met een laagje saus. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 25 minuten in de oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat