Kip Wraps

Kip Wraps
Ingrediënten: 3 eetlepels sojasaus, gemberpoeder, 1/2 eetlepel honing, Chinese vijfkruidenpoeder, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 ui, 1 wortel, 125 gram taugé, blaadjes sla, 1/2 komkommer, 4 tortilla wraps,

Aantal personen: 2

Maak een marinade van 3 eetlepels sojasaus, wat gemberpoeder, 1/2 eetlepel honing, wat Chinese vijfkruidenpoeder en 1 theelepel sambal. Marineer 1 in blokjes gesneden kipfilet hierin en laat minstens 30 minuten marineren. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg de kipfilet toe en bak dit bruin. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden wortel toe en roerbak 3 minuten mee. Voeg als laatste 125 gram taugé toe en roerbak kort mee. Verwarm 4 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met blaadjes sla en komkommer plakjes. Schep het kipmengsel er op en vouw de wraps dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat