Kip Wraps

Kip Wraps
Ingrediënten: 3 eetlepels sojasaus, gemberpoeder, 1/2 eetlepel honing, Chinese vijfkruidenpoeder, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 ui, 1 wortel, 125 gram taugé, blaadjes sla, 1/2 komkommer, 4 tortilla wraps,

Aantal personen: 2

Maak een marinade van 3 eetlepels sojasaus, wat gemberpoeder, 1/2 eetlepel honing, wat Chinese vijfkruidenpoeder en 1 theelepel sambal. Marineer 1 in blokjes gesneden kipfilet hierin en laat minstens 30 minuten marineren. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg de kipfilet toe en bak dit bruin. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden wortel toe en roerbak 3 minuten mee. Voeg als laatste 125 gram taugé toe en roerbak kort mee. Verwarm 4 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met blaadjes sla en komkommer plakjes. Schep het kipmengsel er op en vouw de wraps dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel