Hamburger de Luxe

Hamburger de Luxe
Ingrediënten: 3 hamburgers, tomatenketchup, kaas, 3 plakjes salami, 3 plakjes ontbijtspek,

Aantal personen: 3

Besmeer 3 hamburgers met tomatenketchup. Beleg met wat kaas, een plakje salami en een plakje ontbijtspek. Leg de hamburgers tussen de grill. Wij hebben er geroosterde honing-mosterd aardappeltjes en een salade erbij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel