Bananen Smoothie

Bananen Smoothie

Ingrediënten: 3 bananen, 450 ml volle melk, 1 eetlepel honing, kaneel,

Aantal smoothies: 3

Pel 3 bananen en snij de bananen in stukjes. Doe de bananen in een diepvriesbakje en vries de bananen in. Als de bananen goed bevroren zijn doe je dit in een een blender of in een kom van de staafmixer. Voeg 450 ml volle melk en 1 eetlepel honing toe en mix het tot een glad geheel. Schenk de bananen smoothie in glazen en strooi er wat kaneel over.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel