Gemarineerde Speklapjes

Gemarineerde Speklapjes
Ingrediƫnten: 4 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus, 3 speklappen,

Meng 4 eetlepels tomatenketchup met 2 eetlepels ketjap manis en 1 eetlepel chilisaus. Marineer hierin 3 speklappen voor minstens 2 uur, liefst langer. Grill de speklapjes op de barbecue. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel