Chipolata Spiesen

Chipolata Spiesen
Ingrediënten: 3 chipolata worstjes, 3 champignons, 3 plakjes ontbijtspek, 3 cherry tomaten, 1 rode paprika,

Aantal spiesen: 3

Snij 3 chipolata worstje in 4 stukjes. Omwikkel 3 champignons elk met een plakje ontbijtspek. Doe op een spies een stukje worst, een champignon met spek, een stukje worst, een stukje rode paprika, een stukje worst, een cherry tomaat en een stukje worst. Grill de chipolata spiesen op de barbecue. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel