Macaroni met Champignons en Spek

Macaroni met Champignons en Spek
Ingrediënten: macaroni, zout, 250 gram ontbijtspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 250 gram champignons, 125 ml kookroom,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak op middelhoog vuur 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui, 2 teentjes knoflook en tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 125 ml kookroom toe en breng het kort aan de kook. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel