Balletjes in Tomatensaus

Balletjes in Tomatensaus
Ingrediënten: 12 gehaktballetjes, bloem, bouillon, 30 gram boter, 30 gram bloem, 500 ml melk, 1 blikje tomatenpuree, 1 bouillonblokje, peper,

Aantal personen: 2

Rol de gehaktballetjes door de bloem en kook ze in 20 minuten gaar in bouillon. Smelt 30 gram boter en voeg 30 gram bloem toe. Bak de bloem even mee. Voeg beetje bij beetje 500 ml melk toe. Als de saus de gewenste dikte heeft voeg je 1 blikje tomatenpuree en 1 bouillon blokje toe. Serveer de gehaktballetjes met de tomatensaus. Wij hebber er aardappelpuree en een salade bij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel