Balletjes in Tomatensaus

Balletjes in Tomatensaus
Ingrediƫnten: 12 gehaktballetjes, bloem, bouillon, 30 gram boter, 30 gram bloem, 500 ml melk, 1 blikje tomatenpuree, 1 bouillonblokje, peper,

Aantal personen: 2

Rol de gehaktballetjes door de bloem en kook ze in 20 minuten gaar in bouillon. Smelt 30 gram boter en voeg 30 gram bloem toe. Bak de bloem even mee. Voeg beetje bij beetje 500 ml melk toe. Als de saus de gewenste dikte heeft voeg je 1 blikje tomatenpuree en 1 bouillon blokje toe. Serveer de gehaktballetjes met de tomatensaus. Wij hebber er aardappelpuree en een salade bij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat