Macaroni met Tomatensaus en Doperwten

Macaroni met Tomatensaus en Doperwten

Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 150 gram gehakt, 1 blik tomaatblokjes, zout, peper, 100 gram doperwten, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Roerbak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gehakt toe en bak dit bruin en rul. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 100 gram doperwten toe. Breng het kort aan de kook en laat het vervolgens 10 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de macaroni en wat geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel