Macaroni met Tomatensaus en Doperwten

Macaroni met Tomatensaus en Doperwten
Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 150 gram gehakt, 1 blik tomaatblokjes, zout, peper, 100 gram doperwten, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Roerbak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gehakt toe en bak dit bruin en rul. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 100 gram doperwten toe. Breng het kort aan de kook en laat het vervolgens 10 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de macaroni en wat geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat