Kipfilet met Gemengde Uien

Kipfilet met Gemengde Uien
Ingrediƫnten: 2 rode uien, 1 teentje knoflook, 100 gram zilveruitjes, 2 blokjes kippenbouillon, 1 eetlepel suiker, 3 kipfilets, 4 bosuien,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak in hete boter 2 gesnipperde rode uien met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de rode ui zacht is. Voeg 100 gram zilveruitjes, 2 verkruimelde blokjes kippenbouillon en 1 eetlepel suiker toe. Laat de suiker karameliseren. Doe in een ovenschaal 3 in stukken gesneden kipfilets en schep het uien-mengsel er door. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Schep als de kip net uit de oven komt 4 in ringen gesneden bosuien door het geheel. Wij hebben er sla en aardappelschijfjes bij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat