Kipfilet met Gemengde Uien

Kipfilet met Gemengde Uien
Ingrediënten: 2 rode uien, 1 teentje knoflook, 100 gram zilveruitjes, 2 blokjes kippenbouillon, 1 eetlepel suiker, 3 kipfilets, 4 bosuien,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak in hete boter 2 gesnipperde rode uien met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de rode ui zacht is. Voeg 100 gram zilveruitjes, 2 verkruimelde blokjes kippenbouillon en 1 eetlepel suiker toe. Laat de suiker karameliseren. Doe in een ovenschaal 3 in stukken gesneden kipfilets en schep het uien-mengsel er door. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Schep als de kip net uit de oven komt 4 in ringen gesneden bosuien door het geheel. Wij hebben er sla en aardappelschijfjes bij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel