De Goudreinet in Kesteren

De Goudreinet - Kesteren goudreinet schnitzel De Goudreinet - Kesteren brownie ijs

Vandaag naar de Ronde van België geweest. Op de terugweg de benen gestrekt en gegeten bij De Goudreinet. Wat we hadden. Michel nam een cordon bleu, Britt een duivelse kipspies en ik de schnitzel Goudreinet, met spekjes, paprika, champignons, ui, saus en kaas. We hebben ook een toetje genomen. Michel nam de brownie, Britt de zomerkoninkjes en ik de nougat dream. We hebben lekker gegeten.

Goudreinet Kesteren
Rijksweg A15
4041 AS Kesteren
Tel: 0488-441811


2 reacties op “De Goudreinet in Kesteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel