De Goudreinet in Kesteren

De Goudreinet - Kesteren goudreinet schnitzel De Goudreinet - Kesteren brownie ijs
Vandaag naar de Ronde van België geweest. Op de terugweg de benen gestrekt en gegeten bij De Goudreinet. Wat we hadden. Michel nam een cordon bleu, Britt een duivelse kipspies en ik de schnitzel Goudreinet, met spekjes, paprika, champignons, ui, saus en kaas. We hebben ook een toetje genomen. Michel nam de brownie, Britt de zomerkoninkjes en ik de nougat dream. We hebben lekker gegeten.

Goudreinet Kesteren
Rijksweg A15
4041 AS Kesteren
Tel: 0488-441811


2 reacties op “De Goudreinet in Kesteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat