Schnitzel Pakketjes

Schnitzel Pakketjes

Ingrediënten: 2 schnitzels, Ballymaloe country relish, kaas, zout, peper, rauwe ham,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij 2 schnitzels door de lengte doormidden. Bestrijk met Ballymaloe country relish. Leg hier op plakjes kaas. Rol de schnitzels op en bestrooi met zout en peper. Omwikkel met plakjes rauwe ham. Leg de schnitzelpakketjes in een ovenschotel. Zet de ovenschotel ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er aardappelbolletjes en sla bij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel