Tomaten Quiche met Camembert

Tomaten Quiche met Camembert
Ingrediënten: 1 prei, vers bladerdeeg, mosterd, 3 tomaten, 240 gram camembert, zout, peper, 3 eieren, gedroogde Italiaanse kruiden, 50 ml kookroom,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij 1 prei in ringen en bak de prei zacht in hete boter. Smeer een taartvorm in met boter en leg hierin het bladerdeeg. Prik gaatjes in het bladerdeeg. Besmeer de bodem met een dun laagje mosterd. Leg op de bodem plakjes tomaat, plakjes camembert en prei. Ga om en om door tot alles op is. Strooi er zout, peper en gedroogde Italiaanse kruiden over. Meng 3 eieren met 50 ml kookroom. Giet dit eiermengsel over de tomaten heen. Zet de tomaten quiche ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


3 reacties op “Tomaten Quiche met Camembert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat