Tomaten Quiche met Camembert

Tomaten Quiche met Camembert

Ingrediënten: 1 prei, vers bladerdeeg, mosterd, 3 tomaten, 240 gram camembert, zout, peper, 3 eieren, gedroogde Italiaanse kruiden, 50 ml kookroom,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij 1 prei in ringen en bak de prei zacht in hete boter. Smeer een taartvorm in met boter en leg hierin het bladerdeeg. Prik gaatjes in het bladerdeeg. Besmeer de bodem met een dun laagje mosterd. Leg op de bodem plakjes tomaat, plakjes camembert en prei. Ga om en om door tot alles op is. Strooi er zout, peper en gedroogde Italiaanse kruiden over. Meng 3 eieren met 50 ml kookroom. Giet dit eiermengsel over de tomaten heen. Zet de tomaten quiche ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


3 reacties op “Tomaten Quiche met Camembert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel