Macaroni met Doperwten, Maïs en Champignons

Macaroni met Doperwten, Maïs en Champignons
Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 100 gram champignons, 1 blikje maïs, 100 gram doperwten, 1 potje tomatensaus, 1 blikje tomatenpuree, 75 ml water,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui tot het glazig is. Voeg 100 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blikje maïs, 100 gram doperwten, 1 potje tomatensaus, 1 blikje tomatenpuree en 75 ml water toe. Breng het even aan de kook en laat het vervolgens 10 minuten pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel