Kota Radja in Wolvega

Kota Radja - Wolvega

Einde van een lang weekend. Britt had dat deze keer gevierd bij opa en oma in Friesland. Wij hebben haar vandaag opgehaald en we hebben er ook gegeten. Het werden 2x een keuze menu van Kota Radja. We kozen voor babi pangang en char shiu met nasi en bali kaj en redang met bami. Deze keer was het weer als vanouds.

Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja
Van Harenstraat 7
8471 JA Wolvega
Tel: 0561-613073


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel