Tagliatelle Kipfilet, Champignons en Noten

Tagliatelle Kipfilet, Champignons en Noten

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 1 ui, tijm, 1 kipfilet, 250 gram champignons, peper, 125 ml kookroom, 100 gram gemengde noten,

Aantal personen: 3

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en roerbak tot de kipfilet bruin is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot het zacht is. Breng op smaak met zout en peper. Voeg 125 ml kookroom toe en breng het kort aan de kook. Voeg op het laatst 100 gram gemengde noten toe. Serveer met de tagliatelle. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel