Aardappelschotel met Kapucijners en Catalaanse Worstjes

Aardappelschotel met Kapucijners en Catalaanse Worstjes

Ingrediënten: 4 Catalaanse worstjes, 1 ui, 450 gram Toscaanse aarddappelpartjes, 1 klein potje kapucijners, 1 blikje tomatenpuree, 150 ml water, peterselie,

Aantal personen: 4

Bak 4 Catalaanse worstjes rondom bruin in hete boter met 1 in ringen gesneden ui. Schep dit uit de pan. Voeg nieuwe boter toe en bak 450 Toscaanse aardappeltjes bruin. Voeg 1 klein (uitgelekt) potje kapucijners, 1 blikje tomatenpuree en 150 ml water toe. Roer het goed door, laat het 5 minuten pruttelen op laag vuur. Doe de worstjes en uienringen terug in de pan en laat het nog 10 minuten op laag vuur staan. Strooi er op je bord fijngehakte peterselie over. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *