Aardappelschotel met Kapucijners en Catalaanse Worstjes

Aardappelschotel met Kapucijners en Catalaanse Worstjes
Ingrediƫnten: 4 Catalaanse worstjes, 1 ui, 450 gram Toscaanse aarddappelpartjes, 1 klein potje kapucijners, 1 blikje tomatenpuree, 150 ml water, peterselie,

Aantal personen: 4

Bak 4 Catalaanse worstjes rondom bruin in hete boter met 1 in ringen gesneden ui. Schep dit uit de pan. Voeg nieuwe boter toe en bak 450 Toscaanse aardappeltjes bruin. Voeg 1 klein (uitgelekt) potje kapucijners, 1 blikje tomatenpuree en 150 ml water toe. Roer het goed door, laat het 5 minuten pruttelen op laag vuur. Doe de worstjes en uienringen terug in de pan en laat het nog 10 minuten op laag vuur staan. Strooi er op je bord fijngehakte peterselie over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat