Farfalle met Courgette en Kipfilet

Farfalle met Courgette en Kipfilet

Ingrediënten: farfalle, zout, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, peper, 3 bosuien, 150 ml kippenbouillon, 1 courgette, 125 ml kookroom, basilicum,

Aantal personen: 2

Kook de farfalle in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in een hete koekenpan 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Kruid met peper en bak de kipfilet bruin. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe en bak kort mee. Voeg 150 ml kippenbouillon en 1 geraspte courgette toe. Breng de bouillon kort aan de kook. Voeg 125 ml kookroom en een handvol fijngehakte basilicum toe. Laat het geheel goed warm worden. Serveer met de farfalle. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel