Farfalle met Courgette en Kipfilet

Farfalle met Courgette en Kipfilet
Ingrediƫnten: farfalle, zout, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, peper, 3 bosuien, 150 ml kippenbouillon, 1 courgette, 125 ml kookroom, basilicum,

Aantal personen: 2

Kook de farfalle in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in een hete koekenpan 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Kruid met peper en bak de kipfilet bruin. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe en bak kort mee. Voeg 150 ml kippenbouillon en 1 geraspte courgette toe. Breng de bouillon kort aan de kook. Voeg 125 ml kookroom en een handvol fijngehakte basilicum toe. Laat het geheel goed warm worden. Serveer met de farfalle. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat