Italiaanse Kip Hapjes

Italiaanse Kip Hapjes

Ingrediënten: 6, vellen bladerdeeg, 2 kipfilets, 1 teentje knoflook, 50 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 4 zongedroogde tomaten, 1 handje basilicum, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal hapjes: 18

Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat 6 vellen bladerdeeg ontdooien. Doe in een keukenmachine 2 kipfilets en hak dit fijn. Voeg 1 teentje knoflook, 50 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 4 zongedroogde tomaten, 1 handje basilicum, zout en peper toe en zet de keukenmachine nog even aan. Beleg het bladerdeeg met het kipgehakt en rol het bladerdeeg op. Snij in kleine stukjes en leg het op een bakplaat. Strooi er geraspte kaas over. Zet de bakplaat ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er een salade bij gegeten. Eet smakelijk!

Deel via Tweet about this on Twitter0Share on Facebook8Pin on Pinterest201Share on Google+0Email this to someonePrint this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel