Italiaanse Kip Hapjes

Italiaanse Kip Hapjes
Ingrediënten: 6, vellen bladerdeeg, 2 kipfilets, 1 teentje knoflook, 50 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 4 zongedroogde tomaten, 1 handje basilicum, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal hapjes: 18

Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat 6 vellen bladerdeeg ontdooien. Doe in een keukenmachine 2 kipfilets en hak dit fijn. Voeg 1 teentje knoflook, 50 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 4 zongedroogde tomaten, 1 handje basilicum, zout en peper toe en zet de keukenmachine nog even aan. Beleg het bladerdeeg met het kipgehakt en rol het bladerdeeg op. Snij in kleine stukjes en leg het op een bakplaat. Strooi er geraspte kaas over. Zet de bakplaat ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er een salade bij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat