Rijst met Schnitzel, Spitskool en Wortel

Rijst met Schnitzel, Spitskool en Wortel
Ingrediënten: rijst, 2 schnitzels, 3 eetlepels sojasaus, 1 teentje knoflook, 1 ui, 1 rode paprika, 1 wortel, 200 gram spitskool, chilisaus, bouillonblokje, 125 gram taugé,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak een marinade van 3 eetlepels sojasaus en 1 teentje knoflook. Marineer hierin 2 in reepjes gesneden schnitzels. Laat de schnitzels minstens een half uur marineren. Bak de schnitzelreepjes bruin. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak tot het zacht is. Voeg vervolgens 1 in reepjes gesneden rode paprika en 1 geraspte wortel toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens 200 gram in reepjes gesneden spitskool toe en roerbak tot de spitskool zacht is. Voeg vervolgens een scheutje chilisaus toe en verkruimel er een bouillonblokje boven. Voeg 125 gram taugé toe en warm het geheel nog kort door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat