Rijst met Schnitzel, Spitskool en Wortel

Rijst met Schnitzel, Spitskool en Wortel

Ingrediënten: rijst, 2 schnitzels, 3 eetlepels sojasaus, 1 teentje knoflook, 1 ui, 1 rode paprika, 1 wortel, 200 gram spitskool, chilisaus, bouillonblokje, 125 gram taugé,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak een marinade van 3 eetlepels sojasaus en 1 teentje knoflook. Marineer hierin 2 in reepjes gesneden schnitzels. Laat de schnitzels minstens een half uur marineren. Bak de schnitzelreepjes bruin. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak tot het zacht is. Voeg vervolgens 1 in reepjes gesneden rode paprika en 1 geraspte wortel toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens 200 gram in reepjes gesneden spitskool toe en roerbak tot de spitskool zacht is. Voeg vervolgens een scheutje chilisaus toe en verkruimel er een bouillonblokje boven. Voeg 125 gram taugé toe en warm het geheel nog kort door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel